BejelentésNagy Viktor
Szeretek adni. (Reiki, Aktív Szellemgyógyászat, Pszi-sebészet, Aroló Tifar, Lágy Csontkovácsolás)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Az AROLO ősi atlantiszi energetikai gyógyítási rendszer, amelyet F. E. Eckard Strohm fedezett fel ismét a jelenkor emberének. Az egyszerűbb, mindenki által alkalmazható, passzív formája REIKI néven maradt fenn és vált ismertté. Az AROLO gyógyítási módszerét F. E. Eckard Strohm tárta fel.

Az AROLO betegség filozófiája szerint minden betegség arra vezethető vissza, hogy nem élünk harmóniában az Univerzummal, Istennel, mert elzárkózunk saját isteni létünk elől. Isteni eredetünk szerint tökéletesek vagyunk, s mint ilyenek, részei vagyunk Istennek, ezáltal minden más létező a mi részünknek tekinthető. Mivel nem éljük nap, mint nap ezt az isteni egységet, szeretetben és harmóniában az Egésszel, hanem elzárkózunk isteni eredetünk, ezáltal a felénk áramló isteni energiák elől, ez az elzárkózás betegségek formájában jelentkezik.

Az AROLO gyógyítási módszerét egy energetikai diagnózis rendszer egészíti ki. Ez egy energetikai tesztet jelent, amely megmutatja, hogy a fent említett elzárkózás adott betegnél melyik AROLO szinten nyilvánul meg. Ez lesz egyben a kezelés szintje is. Mivel az elzárkózás az isteni energiák elől az AROLO-ban öt szinten nyilvánulhat meg (ezek: anyagi, energetikai, érzelmi, szellemi és spirituális okok lehetnek), ezért itt sohasem a beteg szervet vagy testrészt kezeljük, hanem megkeressük a legnagyobb diszharmóniát, ami elválaszt bennünket saját isteni létünktől, és ezt a legnagyobb diszharmóniát isteni energiák segítségével megszüntetjük. Az AROLO kezelés tehát sohasem a tünetekre hat, hanem mindig a betegség legmélyebb okát keresi, a beteget közelebb viszi saját tökéletes énjéhez, és ezen keresztül hat vissza a tünetekre és semlegesíti azokat.

Lehetnek olyan betegségek, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak lélek állapotban felvállalt életfeladatainkkal. Az AROLO diagnózis megmutatja ezt, és ilyenkor nem engedi meg az energetikai beavatkozást, ezáltal elkerülhető, hogy ezzel az isteni gyógyítási módszerrel valakinek befolyásoljuk a karmáját, vagyis elvegyük tőle a betegséget, ha az, az ő tanulási feladataihoz hozzá tartozik. Ebben az esetben is lehetséges azonban a segítségnyújtás, mert az AROLO szimbólumok olyan hatásokat indítanak el, amelyek a betegben tudatosítják tanulási feladatainak lényegét, rávezetve őt, ezáltal a megoldásra.

A II-es szinttől már lehetőség nyílik szerek (pl. gyógyszerek, homeopátiás szerek, de akár kozmetikumok) kitesztelésére, vagy az energetikai kezelés mellett az aura tisztítására, harmonizálására is (ennek során akár negatív entitások is távozhatnak).

A TIFAR I lehetővé teszi a távdiagnózist és a távkezelést (természetesen kizárólag a beteg beleegyezésével). Ennél a szintnél a gyógyítás avatott, atlantiszi módszerrel programozott hegyi kristályokkal történik.

A TIFAR II számára a gyógyítási módszerek újabb lehetőségei tárulnak fel. Ennél a szintnél a hegyikristályok használata programozott ametisztekkel egészül ki. A tesztelés során mód nyílik akár az egyes szervek pontos működésének vagy állapotának lekérdezésére is (pl. vérnyomás, szívritmus, koleszterinszint stb.), szerek (homeopátiás szerek, sőt gyógyszerek) kódolására, vagyis pusztán információként történő bejuttatására, természetesen a megfelelő szabályok betartása mellett! Lehetőség van továbbá a saját vagy a páciens Krisztus erejének aktiválására, ami a spirituális életfeladat megvalósításában különösen fontos eszköz. Mindez a AROLO mester kristályok szigorú ellenőrzése és felügyelete mellet végezhető el, így ki van zárva az, hogy a beteg hibás gyógykezelést kapjon (természetesen a gyógyító tévedhet, ha rosszul értelmezi az AROLO jelzéseit, de tévedésével nem tud a betegnek ártani, mert az AROLO korrigál, vagy nem hajtja végre az utasítást).

Az AROLO által nyújtott lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Miden alkalommal újabb lehetőségei tárulnak fel az atlantiszi technikának, ez a módszer együtt fejlődik és alakul velünk. Mód nyílik például a paciens energiastruktúrájának szimbólummá történő transzformálására (Hagalem), amit a paciens öngyógyításra használhat fel, anélkül, hogy beavatott lenne az AROLO-ba. Ez a szimbólum, ami a névből és a születési időpontból nyerhető, megfelel a beteg tökéletes energia rendszerének, és a szimbólum használata során az isteni energia odaáramlása korrigálja azokat az eltéréseket, amelyeket a páciens helytelen életvitele okozott, vagyis visszavezeti őt az őseredeti létéhez.

Az AROLO technikát az angyaloktól kaptuk. Köszönjük meg az angyaloknak, hogy ezzel a kimeríthetetlen és kristálytiszta energiával elősegítik gyógyulásunkat és visszatérésünket Istenhez, az egyetlen Atyához, a Teremtőhöz.

 

Aroló kezelés: lelki szinten okok kezelése, szintek erősítése-támogatása, aura és csakra tisztítás-harmonizálás kristályokkal 30 euró  (kb: 30 perc) , ha szükséges Aktív szellemgyógyászati beavatkozással (kb: 1 óra) 50 euró/ alkalom

 

Elérhetőség: E-mail: nagyviktor71@gmail.com

 

Telefon: (+49) 1736185059

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!