BejelentésNagy Viktor
Szeretek adni. (Reiki, Aktív Szellemgyógyászat, Pszi-sebészet, Aroló Tifar, Lágy Csontkovácsolás)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

Atlantiszi Lágy Csontkovácsolás:

Valójában nem a panaszokkal, hanem azok okaival foglalkozik. Feladata a "REND" visszaállítása a gerinc mentén. Nem a kezelő gyógyít, hanem a test gyógyul. Ha a gerinccsigolyák elmozdulnak, nyomást gyakorolnak a kilépő ideggyökökre-energia pályákra, így negatív irritáció jön létre. Ezért szükség van igazításra vagy korrigálásra, mely beindítja a szervezet hatékony öngyógyító folyamatát.

Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, ( - mint pl: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájás, fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerinc ferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. - ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A több tízezer éves ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az izületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.

Lágy csontkovácsolás: Teljes testfelületen, a csigolyák kilazítása idegek, energia pályák kiszabadítása. A kezelés időtartalma: kb. 30-45 perc, ára 20 euró, vagy 6000ft/ alkalom

Lágy csontkovácsolás energetikai gyógyászattal kombinálva: kb. 1,5-2 óra, 25 euró, vagy 8000ft/ alkalom.

Elérhetőség: E-mail: nagyviktor71@gmail.com

 

Telefon: (+49)017684183037

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!