BejelentésNagy Viktor
Szeretek adni. (Reiki, Aktív Szellemgyógyászat, Pszi-sebészet, Aroló Tifar, Lágy Csontkovácsolás)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

Aktív Szellemgyógyászat

Több, mint 30 évvel ezelőtt lett kifejlesztve az "aktív szellemgyógyászat" energetikai gyógyító rendszer, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton segíthetünk: egyfelől a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg. Ha indokolt, a kezeléseket Kristályok segítségével végzem. A Kristály saját rezgése, segít a gyógyulás gyors folyamatában.

A tanfolyam első fokon szellemi koncentráció útján történő energiaközlést foglal magában. Az életenergiát, amit a tanítvány megtanul a koronacsakrán keresztül felvenni, tudatos koncentrációval és egyéb kombinált technikák alkalmazásával a beteg megfelelő testrészére irányítja. A tanfolyam tartalmaz az öt érzék fejlesztésére irányuló érzékelési gyakorlatokat is. Második fokon a beavatás által egy teljesen megtisztult lélek, mint szellemi segítő lesz a tanítványhoz hozzárendelve, aki vállalja, hogy a tanítványt ebben az életben irányítja a gyógyításai során. Az energiaközlési technika tovább bővül azáltal, hogy az életenergiát különböző módon hozzáadott információkkal lehet "színezni".
Harmadik fokon újabb speciális lehetőség az un. lézertechnika, amivel akár még ránctalanítást is lehet végezni. Természetesen nem ez a célunk, hanem fizikailag elvégzett műtétek hegeinek "eldolgozása", vagyis amit energetikailag nem fejezett be az orvos. Ha a sokéves műtéti heg még mindig fáj, akkor nem az a gond, hogy "benne hagyták az ollót", hanem az, hogy a test energetikai rendszere nem került regenerálásra. Ezen a szinten önismereti elemek is beépülnek a tanfolyamba, hogy a negyedik szintre kerülők már kellő felelősségérzettel rendelkezve láthassanak hozzá feladataik elvégzéséhez. A negyedik szint az un. pszi-, vagy energetikai sebészet, ami lehetővé teszi daganatok, ciszták, csomók stb. eltávolítását, vagy bármely belső szerven végzett műtétet, hasonlóan a fizikai műtétekhez. Ezek a műtétek felhasználhatók megelőzésre, sok esetben pedig kiegészítik a fizikai beavatkozást. Mivel a sebész csak az anyagi testben dolgozik, az elváltozás lenyomata az energiatestben megmarad és kis idővel a daganat, kő stb. újra megjelenik, ennek elkerülése érdekében célszerű az energetikai műtétet is elvégezni. Mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy ezek az energetikai beavatkozások az anyagi test nagyfokú "tehetetlensége" és a paciens negatív gondolkodás mintái miatt sokszor csak lassan tevődnek át a fizikai testre, és hatásuk sem mindig tartós, ezért nem helyettesítik, legfeljebb helyettesíthetik a sebészeti beavatkozásokat. Ez nem a gyógyító és nem is a gyógyítási rendszer hibája. Tudomásul kell vennünk, hogy nekünk embereknek teremtő erő adatott, gondolatainkkal meg tudjuk teremteni a jót s a rosszat egyaránt. A legjobban elvégzett pszi-műtét hatását is felülírhatja a paciens ellenkező irányú teremtő gondolata, ezért mindig a paciens személyiségét is fejleszteni kell a teljes gyógyulás érdekében.

Aktív szellemgyógyászati kezelés: (kb: 30 perc) 30 euró, ha szükséges Aroló kezeléssel kiegészítve (kb: 1 óra) 50 euró, / alkalom

 

Elérhetőség: E-mail: nagyviktor71@gmail.com

Telefon: (+49) 1736185059

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!